40 år gift: tips til at arrangere et bryllupsfest!

Har du været gift i næsten 40 år? Eller vil du arrangere en fest for dine forældre, der har været gift i næsten 40 år? 40 år sammen at dele kærlighed og lidelse er meget speciel og derfor helt sikkert grund til en stor fest! I denne blog tager vi dig til at arrangere en sådan fest.

Hvornår fejrer du bryllupsfestet?

Først og fremmest er det selvfølgelig spørgsmålet, hvornår vil du give festen? Det bedste er selvfølgelig at holde det på eller omkring dit bryllupsdato. Men måske vil du komme væk med de to på bryllupsdagen og planlægge festen lidt tidligere eller senere. Eller måske er du gift om vinteren, og du vil holde festen udenfor, og derfor vælger du bedre en dato om sommeren. Hvis du har valgt datoen, så er det godt at tænke på, hvad du vil holde festen.

For eksempel, hvis du har mange unge børnebørn, og du vil gerne have dem til stede, så kan du holde festen bedre i løbet af dagen. Derudover påvirker tiden også, hvad du kan tilbyde som mad og drikke. For eksempel er det en reception med frokost eller høj te? Eller en middag med en buffet, en grill eller en drink med forretter?

Placeringen

Det næste skridt er at tænke, hvor du vil holde festen. Er der for eksempel nok plads i dit hjem for at modtage mange mennesker? Eller har du en stor have og kan du sidde udenfor i godt vejr? Eller foretrækker du at overlevere alt, så du kan nyde dig optimalt, og du leder efter en smuk beliggenhed, der betyder meget for dig. For eksempel, hvis du stadig eksisterer, kan du bruge din bryllupssted for 40 år siden. Eller er der et andet godt sted, hvor de to ofte kommer, eller som familie har særlige minder, som du måske lejer?

Hvem vil sætte dig på gæstelisten?

Derefter opretter du en gæsteliste med alle de personer, du ønsker at invitere. Begynd først meget bredt, du kan altid vælge folk fra listen igen. Selvfølgelig tænker du straks på din familie og gode venner. Men måske vil du også sende en invitation til dine naboer, kolleger eller venner fra fortiden, som ikke har set dig et stykke tid. Hvis du har maksimalt antal gæster, som du kan invitere, og du ender med gæstelisten over dette nummer, starter du med at markere folk, der er mindre vigtige for dig, indtil du når det rigtige nummer.

40 års gift invitation

Når du har lavet en dato, en placering og en gæsteliste, har du de vigtigste elementer til festen sammen, og du kan gå videre til næste trin: Invitationerne til dit 40 års bryllupsdag! Her på fest kan du finde smukke invitationer til dit rubin bryllup, som du kan sende til dine gæster. Du kan endda selv komponere en invitation! Invitationerne er tilgængelige i alle former og størrelser; hvad enten du vil have en mere traditionel invitation eller en munter med konfetti eller et kort med et smukt billede af dig sammen, er det muligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *